Een terugblik op het S&P Muziekcafé 2020

December 2020

De eerste editie van het S&P Muziekcafé ligt (helaas) alweer achter ons, maar wat vonden we het leuk om op deze manier met elkaar het jaar af te sluiten. We kijken terug op een zeer geslaagde uitzending en hebben vanuit vrijwel alle hoeken van het partnernetwerk positieve geluiden teruggekregen over dit initiatief. Nogmaals bedankt voor het stemmen en het luisteren, dit heeft ontzettend bijgedragen aan deze leuke dag! En natuurlijk hebben onze gasten telefonisch en aan tafel mede kleur en invulling gegeven aan een leuke show, ook jullie bedankt!

De uitzending gemist of terugkijken?

Kon je het muziekcafé niet bijwonen of zou je iets terug willen kijken. Wij hebben een samenvatting gemaakt van de highlights!

Dan de lijst...

Vrijwel de gehele dag kregen we vragen of de lijst ergens te vinden is en of we die konden delen. We snapte de nieuwsgierigheid, maar dit had natuurlijk wel een beetje de spanning van de rangorde afgehaald. De lijst met de Top 50 allertijden vanuit het partnernetwerk vind je hieronder.

We hebben van de lijst trouwens ook een Spotify playlist gemaakt! De playlist heet 'S&P Muziekcafé 2020' en deze kun je nu ook terugvinden zodat je kan blijven luisteren naar de nummers die gister voorbijgekomen zijn, inclusief alle verzoeknummers!

Open bijlage