Kröller Capital: We zijn van start!

Mei 2023

Kredietverzekering, Factoring en garanties

Kröller Capital is een nieuwe specialty en separate dochter van Kröller Boom. Kröller Capital zal zich richten op het adviseren en plaatsen van kredietverzekeringen, maar ook op andere financieel gerelateerde producten waaronder factoring, garanties en financieringen voor mid- en groot zakelijke markt.

Een kredietverzekering biedt bescherming tegen het risico dat een afnemer geleverde goederen en diensten niet kan betalen door een faillissement of in surseance van betaling is geraakt.  

Met de huidige marktontwikkelingen (stijgende rentes, toenemende faillissementen en inflatie) is een kredietverzekering in de B2B markt een onmisbaar product geworden.  

Kröller Capital wordt geleid door de Managing Partners Olivier de Jonge, Hans de Jonge en Ralph Reijntjes. De drie partners hebben een ruime achtergrond in de business van finance en kredietverzekeringen.

Het doel is de grootste credit broker van NL te worden door de marktkennis te combineren met de ervaring in de verzekeringswereld als partner van Kröller Boom en Söderberg & Partners.  

Wat maakt deze propositie onderscheidend?

Wij werken van binnen naar buiten. Eén geïntegreerde aanpak voor debiteurenbeheer en kredietrisicoverzekeringen vanuit Credit Management, Sales en Finance.

Het proces?
Wij stroomlijnen debiteurenprocessen, identificeren kredietrisico’s en bemiddelen voor de beste premie en voorwaardes uit de markt.  

Koffie?

Olivier de Jonge
o.dejonge@krollercapital.nl
+31 (0)615669515

Open bijlage