Reminder lanceringsevent CVB Inkomen en Amplio 360

Maart 2024
Hierbij een reminder voor het lanceringsevent van CVB Inkomen en Amplio 360. Op donderdag 7 maart verwelkomen wij jou graag op ons fonkelnieuwe kantoor voor een middag vol feestelijkheid!

🚀 Ontdek de kracht van onze combinatie van collectieve inkomensverzekeringen, arbodienstverlening en verzuimexpertise:

We trappen af met de enthousiaste introductie van onze nieuwe totaalpropositie. Met deze brede combinatie ondersteunen wij zowel de adviseur als de werkgevers én hun medewerkers van amplitie en preventie tot en met curatie. En dat met de financiële zekerheid van een goede verzekering. En dat allemaal via 1 loket en samen met de bij ons aangesloten adviseurs.

🌟 Specialisten in werk en vitaliteit:

Leer meer over onze toegewijde aanpak. Ontdek hoe onze propositie bijdraagt aan werkgeluk en vitaliteit. Een gezonde werkomgeving is de sleutel tot succes, en wij tonen je graag hoe wij daar een verschil in maken.

🤝 Netwerken in stijl:

Na de presentaties is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken. Ontmoet ons team en gelijkgestemde professionals en deel ervaringen.

🎉 Feestelijke afsluiting:

Sluit de middag af met een bruisende receptie, waarin we de start van CVB Inkomen en Amplio 360 vieren. Proost met ons op een toekomst vol werkgeluk, amplitie en samenwerking!

📍 Locatie: Burgemeester de Raadtsingel 65, 3311 JG Dordrecht

📅 Datum en tijd: Donderdag 7 maart. Inloop is vanaf 15.30. We starten om 16.00.

🍴Hapjes: Einde is rond 18.00. Vanzelfsprekend laten we niet op een lege maag naar huis gaan

🚗 Parkeren: We regelen een plek voor je bij kantoor in de buurt. Nadere info volgt nog

Wil je graag komen en heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan een mailtje naam Myra Houtkamp via myra@cvbinkomen.nl. Voel je vrij om ook een collega mee te nemen.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze start te vieren. Tot 7 maart!

Hartelijke groet namens het hele team,

Marcel van Loon & Gerard Egberts

Open bijlage