S&P in de media: Van Campen & Dijkstra neemt Stad Sneek Verzekeringen over

Maart 2024

Artikel van 04 maart 2024 op amweb.nl door Alexandra Meijer

Stad Sneek Verzekeringen is in handen van Van Campen & Dijkstra in Sneek. Assurantieondernemer Stoffel Boersma stopt na 40 jaar met zijn advieskantoor.

Dinie Visser, vestigingsleider bij Van Campen & Dijkstra in Sneek, heeft samen met Stoffel al een aantal klanten bezocht om ze te informeren over de overname. Andere klanten zijn inmiddels per brief geïnformeerd. Nieuw voor de voormalige klanten van Stad Sneek is dat zij bij Van Campen & Dijkstra naast verzekeringen ook hun bankzaken en hypotheek kunnen regelen, zowel privé als zakelijk.

Stoffel kijkt terug op een tijd met mooie belevenissen en goede contacten met zijn klanten. "Ik vind het belangrijk dat de belangen van mijn klanten goed worden behartigd en met zorg worden beheerd. Daarom heb ik na gesprekken met Job Steenland besloten de verzekeringsportefeuille aan Van Campen & Dijkstra over te dragen.”

Onderdeel van Söderberg & Partners

Van Campen & Dijkstra is sinds 2021 onderdeel van het netwerk van Söderberg & Partners. Het advieskantoor heeft dertien vestigingen in het noorden van het land. Het afgelopen jaar werden Geertsma Assurantiën, AdviesNet en Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. ingelijfd.

Job Steenland

Eigenaar en directeur Van Campen & Dijkstra

06 13 71 14 41
job@vancampendijkstra.nl
www.vancampendijkstra.nl

Open bijlage