De kracht van het netwerk

Oktober 2022

Veel van onze partners werken met software van ANVA, hierdoor is Söderberg & Partners een van hun belangrijkste klanten geworden. Een natuurlijke vervolgstap is dan ook dat wij op onze beurt ANVA helpen bij het oplossen van hun eigen financiële vraagstukken.

Tijdens zijn contacten bij ANVA heeft Coen Mom onze unieke Financieel Fit oplossing laten zien, en dit bleek precies op het juiste moment te komen. Gezien de huidige economische ontwikkelingen en oplopende prijsstijgingen maakt ANVA zich, net als veel andere ondernemingen, zorgen over de financiële situatie van hun medewerkers.

Met het S&P Financieel Fit programma helpen we ondernemingen hun medewerkers financieel weerbaarder te maken en financiële problemen te voorkomen. Dit doen we met slimme S&P tooling, oplossingen en gesprekken. Voor de uitvoering bij ANVA hebben we onze partners ingeschakeld die dit begeleiden en uitvoeren. Een mooi voorbeeld van de kracht van ons netwerk!

We merken dat veel bedrijven bezorgd zijn over de financiële fitheid van hun medewerkers en open staan voor onze oplossingen. Natuurlijk om de medewerkers te beschermen, maar soms ook om de (hoge) eigen kosten te voorkomen die ontstaan als medewerkers in de financiële problemen raken. Bespreek daarom of dit ook leeft bij jouw relaties, wij helpen graag!

Voor meer informatie neem contact op met:
Erik Westerling
Director S&P Support

M: +31 6 114 822 00
E: erik.jan.westerling@soderbergpartners.se  

Open bijlage