Terugblik: SPOTLIGHT donderdag 16 november - Live Demo iRåd

November 2023
Op donderdag 16 november vond de zesde SPOTLIGHT sessie plaats, tijdens deze sessie kwamen collega’s vanuit het netwerk bij elkaar voor een financiële update en een demo van de nieuwe iRåd features door Rudi Smit.

Deze SPOTLIGHT sessie werd afgetrapt met de introductie van onze nieuwe Financial Controller Stefan Korteweg en het nieuws dat onze Finance collega Farah Sadal ons helaas per 1 december gaat verlaten.

Finance Update September

Jan Willem Jacobs nam ons mee in de financiële resultaten t/m oktober. Meer weten? Neem contact op met Jan Willem Jacobs.

M: +316 46 74 04 54
E: jan.willem.jacobs@soderbergpartners.se

Live Demo iRåd

Rudi Smit nam ons mee in de nieuwste features van iRåd. Hierin besprak hij de uitbreiding van de Pensioenkeuze Module om de gevolgen van het begrip ‘doorbeleggen’ te kunnen tonen aan de gebruiker en gaf hij een sneak preview van nieuwe ontwikkelingen in de Genoeg Pensioen Module.

Ook benieuwd hoe iRåd jou verder kan helpen? Neem contact op met Rudi voor een demo of meer informatie.

M: 06-27127585
E: rudi.smit@soderbergpartners.se

Ben jij ook bij de volgende SPOTLIGHT?

Deze SPOTLIGHT sessies zullen elke 3e donderdag van de maand gehouden worden via teams, maar zijn ook op kantoor in Rijswijk bij te wonen. In december komt de SPOTLIGHT te vervallen. De volgende SPOTLIGHT staat gepland op donderdag 18 januari, zien we jou daar?

Was je er niet bij, maar lijkt het je wel interessant om deel te nemen aan de volgende SPOTLIGHT sessie of heb jij een goed onderwerp voor in de volgende SPOTLIGHT? Neem dan contact op met Jennifer van den Heuvel.

M: +31 6 22 42 68 39
E: jennifer.van.den.heuvel@soderbergpartners.se

Open bijlage