Terugblik: S&P Golfdag was een groot succes!

September 2023
Op woensdag 20 september waren wij met een groep van 30 S&P-ers te gast op de Brunssumerheide (de prachtige golfbaan van de familie Heuts). De meeste partners hadden een afvaardiging naar Zuid Limburg gestuurd.

De wedstrijdspelers waren verdeeld in 5 flights en liepen ‘s-middags 18 holes en de clinic werd door 12 collega’s bijgewoond.

Het was niet alleen de baan die prachtig was, ook het weer werkte op woensdag de 20e mee. Bij de wedstrijdgolfers was Patrick Heuts, die en-passant een prachtige eagle sloeg, de winnaar en daarmee de opvolger van Roland Goldman die (naar eigen zeggen de eerste S&P golfdag op The Dutch had gewonnen).

Zowel de borrel als de barbecue waren uitstekend geregeld en er was voldoende tijd om kennis te maken en/of te netwerken. Sommigen besloten te overnachten in het golfhotel met uitzicht op de baan zodat ze na een voedzaam ontbijt tevreden huiswaarts konden rijden.

Volgend jaar, op woensdag 18 september 2024 (zet het vast in je agenda) zijn wij te gast in Brabant op golfbaan Het Woold in Asten waar Wiljon Schepers & Gerard Groot van Rivez Zuiderhuis de gastheer zullen zijn.

Speciale dank aan Patrick Heuts en Henk Jansen voor de organisatie!

Open bijlage