Terugblik: Söderberg & Partners Strategy Day 15 juni 2022

Juni 2022

Afgelopen woensdag, op 15 juni, vond de Söderberg & Partners Strategy Day plaats, waar Roland Goldman de strategie voor de toekomst van Söderberg & Partners Nederland heeft toegelicht. Deze strategie is gebaseerd op de drie pijlers: het S&P platform, M&A (fusies en overnames) en autonome groei.

Versterking Söderberg & Partners organisatie

Om succesvol invulling te geven aan de strategische doelstellingen hebben we ons management team versterkt met Jennifer van den Heuvel (Chief Operational Officer) en Diana Zandbergen (Chief Of Staff).

Het management team van Söderberg & Partners Nederland bestond al uit Roland Goldman, Coen Mom en Louis Huegen.

Roadmaps naar de toekomst

De komende periode gebruiken we om samen met onze Partners invulling te geven aan onze toekomststrategie en te starten met diverse projecten om het S&P Platform verder te ontwikkelen onder de werknaam SPOT.

Onderdelen van het S&P Platform zijn o.a. de centrale inkoop, businessconcepten en proposities, HR, Marketing, Legal & Compliance, Finance en IT.

Jennifer is verantwoordelijk voor o.a. SPOT en houdt het overzicht over alle roadmaps. Diana zal zich in haar rol als Chief of Staff (COS) ontfermen over het bouwen aan het team van S&P Services en het met elkaar neerzetten van ons shared service center om te verzekeren dat de roadmaps operationeel uitgevoerd kunnen worden.

Positieve start tijdens de Strategy Day

Jennifer van den Heuvel ‘’Het was super om de partners te ontmoeten en te merken hoeveel betrokkenheid en energie er is om samen verder te bouwen aan het S&P platform. Samen sterker, meer services, lagere kosten en meer opbrengsten: dat is het doel van SPOT!’

Contactgegevens Jennifer van den Heuvel: 

Jennifer.van.den.heuvel@soderbergpartners.se

06 22 426 839

Open bijlage