Unigarant en Centraal Volmachtbedrijf – Op naar een vliegende start!

Mei 2021

Bericht vanuit het Centraal Volmachtbedrijf

Trots! Dat is het gevoel dat wij hebben als wij denken aan de start van de samenwerking met Unigarant. Een hele mooie aanvulling met nicheverzekeringsproducten in volmacht voor onze co-volmachten. Onze dank gaat vooral uit naar de mensen die de afgelopen maanden hard hebben gewerkt om deze start mogelijk te maken. Met daarin speciale aandacht voor: André Tuns, Koen Akkerman, Jeroen Klopstra, Robert Rademaker, Johan van Gaalen, Esther Langeveld, Marcel van Loon, Patrick Heuts, Anita de Wit, Martin van Ginkel, het complete  IT-team, Hans Prompers, Ronnie Benschop en Job Steenland.  

Unigarant stelt zich voor…

Unigarant is gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen voor voertuigen (mobiliteit), vakantie, en vrije tijd. Wij zijn zelfs marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Als onderdeel van de ANWB zit helpen in ons bloed. Dat merk je wanneer je in contact bent met onze medewerkers, de motor van ons bedrijf. Onze producten en diensten maken het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier van huis te zijn. Wij verzekeren niet alleen, wij helpen!

Wat zijn de eerste stappen in de samenwerking?

Wij zijn met Unigarant overeengekomen dat al onze co-volmachten een Unigarant volmacht krijgen. De eerste producten zijn beschikbaar in ANVA en we verwachten het grootste deel van de producten in juni uitgerold te hebben. Bovendien hebben wij in juni al introductiewebinars georganiseerd om de medewerkers van Unigarant en de producten te introduceren bij onze co-volmachten. Op naar een prachtige start met elkaar! Hieronder de foto van het digitale proostmoment om de samenwerking te vieren.

Het digitale proostmoment om de samenwerking te vieren
Open bijlage