Söderberg & Partners: Nieuwe Finance collega Daniël Zijl

Januari 2024

Ik ben Daniël Zijl, gevestigd in Amsterdam samen met mijn vriendin. Naast mijn professionele bezigheden ben ik een enthousiaste sportliefhebber, met een voorliefde voor boksen en fitness, waar ik vier tot vijf keer per week actief aan deelneem. Buiten de sportarena geniet ik van ontspannen momenten met een goed glas wijn en de smaakvolle ervaring van lekker eten.

Gedreven, gezellig en sportief zijn slechts enkele termen die mijn vrienden gebruiken om mij te omschrijven. Mijn achtergrond ligt in de accountancy, waar ik waardevolle ervaring heb opgedaan bij diverse organisaties.

Op 22 januari 2024 ben ik gestart als Financieel Controller bij de afdeling Accountants Shared Service Centre binnen S&P. Collega's kunnen bij mij terecht voorvraagstukken op het gebied van accountancy en fiscale aangelegenheden, maar ook voor informele en gezellige momenten.

 

Ik kijk ernaar uit om de uitdaging aan te gaan en een hoogwaardig financieel product neer te zetten. Laten we samen streven naar succes en groei.

Meer weten over Daniel?

daniel.zijl@soderbergpartners.se

Open bijlage