Söderberg & Partners: Nieuwe Finance collega Stefan Korteweg

November 2023

Ha allemaal!

Mijn naam is Stefan Korteweg, 22 jaar en woon in het rustige Alblasserdam. Ik heb een bachelor gedaan in International Business Administration en ik ben dit jaar afgestudeerd in Finance & Investments, beide aan de Erasmus Universiteit.

Afgelopen jaren heb ik mij veel beziggehouden met reizen. Zo heb ik Japan, de VS en de landen in de Balkan aan mijn lijstje van bezochte landen mogen voegen. Verder hou ik van een gezellig drankje en een lekker etentje en hoop ik zeer binnenkort eindelijk mezelf zo ver te krijgen om naar de sportschool te gaan. Vanaf 1 november ben ik te vinden bij Söderberg & Partners als financial controller op de finance afdeling.  Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij een intermediairskantoortje in Alblasserdam, die samenwerkt met Risk Verzekeringen. Zodoende ben ik in contact gekomen met S&P en is het balletje gaan rollen.

Komende tijd zal ik druk bezig zijn met alle aspecten binnen de financial control onder de knie krijgen, maar ik hoop natuurlijk om daarna een aanspreekpunt te zijn voor de partners van Söderberg en mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik kijk er erg naar uit om mijn praktijkkennis te verbreden bij Söderberg en mijn kennis en kunde toe te kunnen passen om bij te dragen aan de groei van Söderberg en haar partners. Collega’s kunnen bij mij natuurlijk ook altijd terecht voor een gezellige babbel en een goede kop koffie! Ik heb er erg veel zin in om alle collega’s en partners de komende tijd te leren kennen!

Open bijlage